ThingLink lanseeraa asiakkailleen visuaalisten verkkokoulutusten suunnittelu- ja tuotantopalvelun

Matias

Interaktiivisen median pioneeriyritys ThingLink lanseeraa asiakkailleen virtuaalisia kierroksia ja interaktiivista mediaa hyödyntävän visuaalisten verkkokoulutusten suunnittelu- ja tuotantopalvelun. Palvelun tavoitteena on auttaa yrityksiä ja koulutusalan toimijoita tekemään pedagogisesti vahvoja digitaalisia opetuskokonaisuuksia joita on helppo ja edullista päivittää. Palvelu on suunnattu yrityksille, oppilaitoksille ja julkisen sektorin toimijoille, jotka etsivät uusia verkkopohjaisia tapoja kouluttaa työntekijöitä tai alihankkijoita fyysisissä ympäristöissä ja tiloissa kustannustehokkaasti.

“Olemme huomanneet että isommissa hankkeissa haasteena ei ole niinkään uuden teknologian omaksuminen vaan pikemminkin laadukkaan, helposti päivitettävän visuaalisen sisällön kustannustehokas tuotanto ja yhteistyön koordinointi. Visuaalisen verkkovalmennuksen pedagogiikan asiantuntijoita on myös harvassa, ja siksi haluamme tarjota tätä palvelua asiakkaillemme,” kommentoi ThingLinkin perustaja Ulla-Maaria Koivula. 

Koronapandemia on pakottanut useimmat yritykset panostamaan verkko-oppimiseen uudella tavalla ja miettimään mitä nykyisistä työntekijöille suunnatuista koulutuksista voi toteuttaa virtuaalisesti. Verkkoon ovat siirtyneet mm.

  • Vierailuluennot
  • Kampuskierrokset
  • Tilaesittelyt
  • Pakolliset turvallisuukoulutukset
  • Tuotekoulutukset
  • Teollisten ympäristöjen huolto- ja ylläpitokoulutukset
  • Näyttelyt 
  • Showroomit
  • Yritysvierailut ja 
  • Luokkaretket.

Hyvin toteutetut virtuaaliset kierrokset ja valmennukset vähentävät logistiikasta, matkustuksesta, tilavuokrista ja muusta fyysisen koulutuksen järjestämisestä koituvia kustannuksia. Vastaavasti oppimisesta tulee joustavampaa ja nopeampaa, ja parhaassa tapauksessa visuaaliset verkko-oppimiskokonaisuudet vähentävät väärinymmärryksistä syntyviä virheitä ja tätä kautta lisäävät työhyvinvointia. 

Tutustu videoihin, kuinka ThingLinkiä voidaan käyttää monipuolisesti virtuaalisissa tila- ja prosessiesittelyissä sekä perehdytys- ja turvallisuuskoulutuksissa.

{% video_player “embed_player” overrideable=False, type=’scriptV4′, hide_playlist=True, viral_sharing=False, embed_button=False, autoplay=False, hidden_controls=False, loop=False, muted=False, full_width=False, width=’500′, height=’313′, player_id=’38271170408′, style=” %}

Video 1: Helsingin Seudun Ympäristöpalvelut (HSY): Viikinmäen laitoksen virtuaalinen kierros
 

{% video_player “embed_player” overrideable=False, type=’scriptV4′, hide_playlist=True, viral_sharing=False, embed_button=False, autoplay=False, hidden_controls=False, loop=False, muted=False, full_width=False, width=’500′, height=’313′, player_id=’38309774680′, style=” %}

 
Video 2: Kierrokset ja koulutukset voivat sisältää monipuolisesti erilaisia medioita
 

{% video_player “embed_player” overrideable=False, type=’scriptV4′, hide_playlist=True, viral_sharing=False, embed_button=False, autoplay=False, hidden_controls=False, loop=False, muted=False, full_width=False, width=’500′, height=’313′, player_id=’38309465094′, style=” %}

Video 3: Sisältöjä on helppo ja nopea päivittää tarpeen mukaan

Yrityksille tärkeää on se, että virtuaaliset valmennukset ovat helppoja päivittää ja että ne toimivat hyvin yhteen nykyisten oppimisympäristöjen kanssa. Olemme ThingLinkillä ottaneet nämä vaatimukset huomioon siten, että ThingLinkin interaktiiviset kuvat, videot ja virtuaalikierrokset ovat helposti upotettavissa eri alustoille kuten Microsoft Teamsiin, Moodleen, Clanediin, Valamikseen ja Priimaan ja katsottavissa eri laitteilla. Taustakuvat ja tekstiä, kuvia, videoita tai kysymyksiä sisältävät tägit voi myös helposti päivittää ja vaihtaa kun tarve vaatii. 

Visuaalisten verkkovalmennusmateriaalien suunnittelu lähtee liikkeelle suunnittelu- ja tuotantotarpeen kartoituksesta, jossa otetaan huomioon yrityksen koulutustarpeen laajuus, olemassa olevat materiaalit ja tuotantotilat, valmennustavoitteet ja tuotantoresurssit. Yhdessä ThingLinkin verkkopedagogiikan asiantuntijan sekä projektipäällikön kanssa tehdään sisällöntuotannon suunnitelma yrityksen antaman budjetin puitteissa. ThingLinkillä tehdyt materiaalit ovat automaattisesti luettavissa Microsoftin syvennetyllä lukuohjelmalla yli 80 kielellä.

Oletko kiinnostunut visuaalisten kierrosten sekä verkkovalmennusten suunnittelu- ja tuotantopalvelusta?
Ota yhteyttä ThingLinkin Suomen tiimiin!

Aleksi Komu
Sales and Partnerships Director
p. 050 379 3818
email: aleksi@thinglink.com
Tanja Immonen
Marketing Manager
p. 050 545 2519
email: tanja@thinglink.com

Other posts

Avatars of product experts

Meet ThingLink Experts

If you’d like to learn more about what ThingLink can offer to your company, you can schedule an online meeting with one of our product experts below.

Start now
Create unique experiences with ThingLink! It's easier than you think! Start now