ThingLink ja Canva: Nyt kuka tahansa voi luoda upeita interaktiivisia esityksiä (Clone)

Matias

ThingLink lanseerasi tällä viikolla integraation Canvan, maailmanlaajuisen visuaalisen viestintäalustan, kanssa. Mahdollisuus luoda perusgrafiikkaa Canvan avulla lisätään suoraan ThingLinkin editoriin, jolloin käyttäjät voivat nopeasti luoda upean näköisiä interaktiivisia esityksiä verkkokoulutuksiin, markkinointiin ja viestintään.

Canva ThingLink Featured Image-1

Canva aloitti toimintansa vuonna 2013, ja sillä on tällä hetkellä yli 55 miljoonaa kuukausittaista aktiivista käyttäjää 190 maassa, jotka luovat kaikkea esityksistä infografiikoihin, raportteihin, videoihin, verkkosivustoihin ja muuhun. Monet opettajat ja visuaalisen sisällön ammattilaiset käyttävät jo Canvaa ja ThingLinkiä yhdessä luodakseen interaktiivisia resursseja verkkosivustoille ja verkko-oppimiseen. Nyt olemme tehneet näiden kahden yhdistämisen entistä helpommaksi!

ThingLinkin integraatio tuo Canvan design-mallit ThingLinkin 8 miljoonan sisällöntuottajan saataville yksinkertaisessa, käyttäjäystävällisessä raahaa ja pudota -käyttöliittymässä. Tämä tekee korkealaatuisten interaktiivisten visualisointien luomisprosessista helpompaa ja nopeampaa. Kirjauduttuaan thinglink.com-sivustolle, käyttäjä voi valita taustakuvan yhdistetyistä kuvakirjastoista tai suunnitella uuden taustakuvan Canva-käyttöliittymässä, mikä vähentää työhön tarvittavaa aikaa ja lisää joustavuutta. ThingLink julkaisee myös useita Canva-malleja, jotka on suunniteltu tukemaan ThingLinkin suosituimpia käyttökohteita, kuten interaktiivisia karttoja, esitteitä, ansioluetteloita, infografiikkaa ja virtuaalikierroksia tukeakseen Canvan hyödyntämisessä ThingLinkissä.

“Olemme innoissamme siitä, että Thinglink on mukana kumppanina Canva Button -integraation kautta, koska meillä on niin paljon yhteisiä käyttäjiä”, kertoi Canvan kumppanuusjohtaja Laura Haines. ”Tiedämme, että niin monet organisaatiot pyrkivät parempaan tapaan ohjata sitoutumista visuaalisen median kautta, jota molemmat tuemme. ThingLinkin ja Canvan kumppanuus auttaa saavuttamaan tämän vision ja paljon muuta. “

Sen lisäksi, että graafinen suunnittelu ja kuvan täydentäminen yhdistetään samaan luomisprosessiin, ThingLinkin ja Canvan käyttäjillä on nyt mahdollisuus saada uusia sitoutumistietoja esityksistään. Jos käyttäjät ovat esimerkiksi luoneet interaktiivisen infografiikan upotetuilla videoilla ja muilla mikro-oppimismahdollisuuksilla, he voivat nyt nähdä, mitä kuvan alueita on katsottu ja napsautettu eniten.

”Olemme aina keskittyneet siihen, että visuaalisesti upeiden interaktiivisten esitysten luominen olisi helppoa kenelle tahansa, ja Canvalla on sama lähestymistapa suunnitteluun. ThingLinkin editori yhdessä Canvan suunnitteluominaisuuksien kanssa on lyömätön yhdistelmä, ja se on ehdottomasti helpoin ja nopein tapa luoda korkealaatuisia älykkäitä visuaalisia mediaominaisuuksia verkko-opetukseen, verkkokoulutuksiin ja viestintään. Tämä on mahtava työkaluyhdistelmä miljoonille visuaalisen sisällön tuottajille, ja olemme todella innoissamme tästä kumppanuudesta ”, sanoo Ulla-Maaria Koivula, ThingLinkin perustaja ja toimitusjohtaja.

canva-logo-B4BE25729A-seeklogo.com

Inspiroidu näistä ideoista

Tässä on valitsemiamme parhaita tapoja aloittaa ThingLinkin ja Canvan yhteiskäyttö:

 • Infografiikka – täydellinen visualisoimaan teknisiä aiheita, kuten luonnontieteitä tai matematiikkaa, ja linkittämään tietolähteisiin ja muihin resursseihin. Lue, miten Teach for America käytti ThingLinkiä ja Canvaa yhdessä!
 • Luokkakalenteri tai päivän tapahtumat -lista – linkittäminen tuntisuunnitelmiin, aktiviteetteihin, videoihin jne. Tutustu tarkemmin, miten tämä opettaja loi oman valintataulunsa auttaakseen perheitä löytämään monenlaisia resursseja.
 • Virtuaalikierros – lataa kuvia erilaisista todellisista tiloista ja linkitä tärkeimpiin tietoihin, muistiinpanoihin ja esineisiin. Inspiroidu ICS Budapestin esimerkistä tai käytä tätä Canva-mallia aloittaaksesi.
 • Interaktiivinen ansioluettelo – loistava opiskelijoille, jotka haluavat luoda oman portfolion yhdistämällä työn ja projektit, joista he ovat ylpeitä. Vuorovaikutteisten ansioluetteloiden avulla työnantajat voivat saada kattavamman käsityksen hakijoiden taidoista ja pätevyydestä. Nuoret voivat ilmaista pätevyytensä ja vahvuutensa havainnollisemmin ja henkilökohtaisemmin. Täältä löydät lisää vinkkejä siitä, miten voit auttaa opiskelijoita visualisoimaan taitojaan!

1_canva_button

Canvan käyttö interaktiivisten thinglinkien luomiseen mahdollistaa:

 • Tuhannet ammattimaiset asettelumallit, joista valita
 • Miljoonia arkistokuvia ja piirroksia, mukaan lukien kuvia Pixabaystä
 • Valokuvasuodattimet, ikonit, muodot ja muut elementit
 • Satoja fontteja
 • Pääsy muiden käyttäjien luomiin inspiroiviin malleihin
 • Ilmainen pääsy Canva Design -kouluun
 • Yhteistyö kollegoiden kanssa mallien suunnittelussa

Kuinka se toimii?

Näin voit muuttaa Canva-mallisi interaktiivisiksi ThingLink-kokemuksiksi luokkahuoneessa ja sen ulkopuolella. Jos haluat käyttää virtuaalikierroksen aloitussivumallia videossa, se on täällä!

  1. Kirjaudu ThingLink-tilillesi
  2. Napsauta Luo ja valitse haluamasi interaktiivinen sisältö
  3. Napsauta Lataa ja valitse Suunnittele Canvalla
  4. Kun olet Canva-editorissa, voit etsiä valmiista sapluunoista ThingLink-taustakuvaa tai etsiä sinulle sopivaa grafiikkaa tai kuvitusta
  5. Lisää elementtejä, tekstiä, painikkeita ja muuta grafiikkaa – voit jopa sisällyttää Bitmojin!
  6. Napsauta Tallenna ThingLinkiin ja sinut ohjataan takaisin ThingLink-alustalle
  7. Muokkaa esitystäsi ThingLinkissä ja tee siitä interaktiivinen – lisää tageja, tekstiä ja muuta mediaa
  8. Tallenna ja jaa työsi!

Canva & ThingLink -tukisivu

Lisää Canva-inspiraatiota tulossa tulevien viikkojen aikana! Kuten aina, ota yhteyttä koulutus- tai tukitiimeihimme, jos sinulla on kysyttävää.

Sähköposti education@thinglink.com tai support@thinglink.com 

 

Other posts

Avatars of product experts

Meet ThingLink Experts

If you’d like to learn more about what ThingLink can offer to your company, you can schedule an online meeting with one of our product experts below.

Start now
Create unique experiences with ThingLink! It's easier than you think! Start now