Haukka Tämä haukka lepää lasikaapissa jonka pituudet ovat: korkeus 60cm leveys 56cm syvyys 60cm Kaapin ikkunan pinta-ala on 3360 neliösenttimetriä ja tilavuus 201600 kuutiosenttimetriä. Haukka sen sisällä on hieno yksilö. löydä lisää haukoista osoitteessa https://fi.wikipedia.org/wiki/Huuhkaja (linkit eivät toimi)
Portaat Nämä portaat ovat tärkeässä osassa meidän koulussa, koska ne yhdistävät kerrokset. Yhdessä askelmassa nousua kertyy 15- senttimetriä 35- senttimetrin matkalla. jos haluat päästä kerroksen ylöpäin sinun täytyy nousta 32- porrasta. Nousua kerrosten välillä on noin 480- senttimetriä. portaan päältä katsottuna yhden askelman pinta- ala on noin 6825 neliösenttimetriä. tilavuutta on mahdoton mitata mun taidoilla.
Tämä ovi vie kemian ja matikan luokan varastoon. Ovi on vanha,puinen ja mielestäni hieno.
Kello. Tämä ruma valkoinen kello kertoo ajan jopa minuutin tarkkuudella. Tämä kello on hyödyllinen koska siitä voi nähdä kuinka pitkän ajan kuluttua tunti alkaa. kello on ympyrä joten ihminen ei voi laskea sitä, mutta jos tämä olisi neliö sen pinta-ala olisi noin 2500- neliösenttimetriä ja tilavuus 25000 kuutiosenttimetriä.

Sign up

By signing up you agree to the Terms of Service.