<div><span style="font-size:16px;">Sauli Niinistö on Twitter</span></div><div><br></div><div>“Tästä ollaan varmaan samaa mieltä: https://t.co/HcLSb4i05z”</div><div><br></div> twitter.com “Tästä ollaan varmaan samaa mieltä: https://t.co/HcLSb4i05z”
<div><span style="font-size:16px;">Presidentti Sauli Niinistö järkyttyi – Syynä Valtterin, 11, arki</span></div><div><br></div><div>Tasavallan presidentti Sauli Niinistö ottaa Facebookissa kantaa 11-vuotiaan Valtteri-pojan tapaukseen.</div><div><br></div> www.uusisuomi.fi Tasavallan presidentti Sauli Niinistö ottaa Facebookissa kantaa 11-vuotiaan Valtteri-pojan tapaukseen.
<div><span style="font-size:16px;">Vladimir Putin turvapaikanhakijoista: ”Niinistö soitti ongelmasta ja pyysi toimenpiteitä – olemme tehneet sen”</span></div><div><br></div><div>Venäjän presidentti Vladimir Putin kommentoi turvapaikanhakijatilannetta hetki sitten päättyneessä tiedotustilaisuudessa, jossa hän oli yhdessä Moskovassa vierailevan tasavallan presidentin Sauli Niinistön kanssa.</div><div><br></div> www.uusisuomi.fi Venäjän presidentti Vladimir Putin kommentoi turvapaikanhakijatilannetta hetki sitten päättyneessä tiedotustilaisuudessa, jossa hän oli yhdessä Moskovassa vierailevan tasavallan presidentin Sauli Niinistön kanssa.
<div>Torjuu ruotsalaisten arvostelun, ettei Putinin kanssa olisi hyvä pitää niin tiivistä yhteyttä.</div>
<div><span style="font-size:16px;">Oppikirjan esimerkki ihmetyttää: Jenni Haukio sosiaalista ja taloudellista asemaa tavoitteleva nainen?</span></div><div><br></div><div>Sosiaalisessa mediassa leviää psykologian oppikirjasta otettu kuva. Kirjassa tai sen tekstissä ei sinänsä ole mitään erityistä, kiinnostuksen on herättänyt evoluutiopsykologiaa käsittelevään kappaleeseen valittu kuva ja kuvateksti sen yhteydessä.</div><div><br></div> www.mtv.fi Sosiaalisessa mediassa leviää psykologian oppikirjasta otettu kuva. Kirjassa tai sen tekstissä ei sinänsä ole mitään erityistä, kiinnostuksen on herättänyt evoluutiopsykologiaa käsittelevään kappaleeseen valittu kuva ja kuvateksti sen yhteydessä.
<div>Antaa lausuman, jonka mukaan laaja ympärivuorokautinen päivystys voidaan lopettaa Vaasassa vain jos ruotsinkielisten oikeudet turvataan. </div>
<div>Osallistuu pipolätkän hyväntekeväisyysturnaukseen. </div>
<div>Käy Tukholmassa kiittämässä talvi- ja jatkosodan ruotsalaisia vapaaehtoisia.</div>
<div><span style="font-size:16px;">Finland Holds Welcome Ceremony for Visiting Chinese President</span></div><div><br></div><div>A grand welcome ceremony was held in the Finnish capital of Helsinki Wednesday for Chinese President Xi Jinping, his wife Peng Liyuan, and visiting Chinese m...</div><div><br></div> www.youtube.com A grand welcome ceremony was held in the Finnish capital of Helsinki Wednesday for Chinese President Xi Jinping, his wife Peng Liyuan, and visiting Chinese m...
<div>Nimittää Tuomas Pöystin oikeuskansleriksi vastoin oikeusministeriön alkuperäistä esitystä.</div>
<div><span style="font-size:16px;">Sauli Niinistö 2018</span></div><div><br></div><div>Tervetuloa mukaan avoimeen ja sitoutumattomaan Sauli Niinistö 2018 -kansanliikkeeseen.</div><div><br></div> www.niinisto.fi Tervetuloa mukaan avoimeen ja sitoutumattomaan Sauli Niinistö 2018 -kansanliikkeeseen.
<div><span style="font-size:16px;">Sipilä ei jätä eronpyyntöä – Yle ei näytä presidentin ja pääministerin tapaamista</span></div><div><br></div><div>Pääministerin arveltiin aikovan jättää presidentille hallituksen eroanomuksen. Iso liuta perussuomalaisten kansanedustajia kuitenkin ilmoitti iltapäivällä irtautuvansa puolueen eduskuntaryhmästä ja olevansa valmiita jatkamaan hallituksessa.</div><div><br></div> yle.fi Pääministerin arveltiin aikovan jättää presidentille hallituksen eroanomuksen. Iso liuta perussuomalaisten kansanedustajia kuitenkin ilmoitti iltapäivällä irtautuvansa puolueen eduskuntaryhmästä ja olevansa valmiita jatkamaan hallituksessa.
<div><span style="font-size:16px;">Sauli Niinistölle 156 000 kannattajakorttia - Sauli Niinistö 2018</span></div><div><br></div><div>Kesän aikana järjestetty kannattajakorttien keräys Sauli Niinistön asettamiseksi presidenttiehdokkaaksi on päättynyt ja ympäri Suomen kerätyt kannattajakortit on laskettu. Kannattaja</div><div><br></div> www.niinisto.fi Kesän aikana järjestetty kannattajakorttien keräys Sauli Niinistön asettamiseksi presidenttiehdokkaaksi on päättynyt ja ympäri Suomen kerätyt kannattajakortit on laskettu. Kannattaja
<div><span style="font-size:16px;">President of Finland Puck Drop</span></div><div><br></div><div>The Minnesota Wild welcomed Finland President Sauli Niinistö for a ceremonial puck drop prior to Thursday's game against the Winnipeg Jets</div><div><br></div> youtu.be The Minnesota Wild welcomed Finland President Sauli Niinistö for a ceremonial puck drop prior to Thursday's game against the Winnipeg Jets
<div><span style="font-size:16px;">”Kerromme ilouutisen: Jos kaikki sujuu odotetusti, perheemme kasvaa helmikuussa 2018. Lasta on useiden vuosien ajan odotettu ja toivottu. Näihin vuosiin on lukeutunut monia vastoinkäymisiä. Siksi onnen ohella on raskauden alkuun sisältynyt herkkyyksiä, mutta nyt voimme asiasta kertoa”, kertovat perheenlisäyksestä tasavallan presidentti Sauli Niinistö ja rouva Jenni Haukio. </span></div><div><br></div> www.presidentti.fi ”Kerromme ilouutisen: Jos kaikki sujuu odotetusti, perheemme kasvaa helmikuussa 2018. Lasta on useiden vuosien ajan odotettu ja toivottu. Näihin vuosiin on lukeutunut monia vastoinkäymisiä. Siksi onnen ohella on raskauden alkuun sisältynyt herkkyyksiä, mutta nyt voimme asiasta kertoa”, kertovat perheenlisäyksestä tasavallan presidentti Sauli Niinistö ja rouva Jenni Haukio. 

Sign up

By signing up you agree to the Terms of Service.