Verkko-ohjauksen laite- ja sovellustaulukko
<div>WhatsApp</div><div><br></div><div>Alustariippumaton pikaviestisovellus, jolla voi tekstipohjaisen viestittelyn lisäksi lähettää kuvia, videoita ja ääniviestejä sekä soittaa puheluita ja videopuheluita. Toimii sekä yksilö- että ryhmäohjauksessa helppokäyttöisenä ja nopeana yhteydenpidon välineenä. </div><div><br></div><div>MOBIILIKÄYTTÖ (tabletit ja puhelimet): </div><div>iOS (Apple) sovellus on. </div><div>Android sovellus on.</div> www.whatsapp.com WhatsApp Messenger: Yli miljardi ihmistä 180 eri maassa käyttää WhatsAppia yhteydenpitoon ystävien ja perheen kanssa, kaikkina vuorokaudenaikoina ja kaikkialla. WhatsApp on maksuton ja tarjoaa helppokäyttöisen, turvallisen ja luotettavan tavan lähettää viestejä ja soittaa puheluita. WhatsApp on saatavilla puhelimiin ympäri maailman.
<div>Ohjaus- sekä tieto- ja neuvontatyössä Facebook-yhteisöpalvelua voi käyttää yhteydenpitoon yksilöiden ja ryhmien välillä, yhteisölliseen työskentelyyn sekä tiedottamiseen. </div><div><br></div><div>MOBIILIKÄYTTÖ (tabletit ja puhelimet): </div><div>iOS (Apple) sovellus on. </div><div><span>Android sovellus on. </span></div><div><br></div> www.facebook.com Create an account or log into Facebook. Connect with friends, family and other people you know. Share photos and videos, send messages and get updates.
<div>Mikroblogipalvelu, jota voi käyttää ohjauksessa sekä tieto- ja neuvontatyössä erityisesti tiedottamiseen. </div><div><br></div><div>MOBIILIKÄYTTÖ (tabletit ja puhelimet): </div><div>iOS (Apple) sovellus on. </div><div>Android sovellus on. </div> www.twitter.com Connect with your friends &#8212; and other fascinating people. Get in-the-moment updates on the things that interest you. And watch events unfold, in real time, from every angle.
<div>Uraohjauksessa hyödynnettävä verkostoitumisväline, jota voi hyödyntää erityisesti osaamisen tunnistamiseen ja markkinointiin. </div><div><br></div><div>MOBIILIKÄYTTÖ (tabletit ja puhelimet): </div><div>iOS (Apple) sovellus on. </div><div>Android sovellus on. </div> www.linkedin.com 500 million+ members | Manage your professional identity. Build and engage with your professional network. Access knowledge, insights and opportunities.
<div>Pikaviestipalvelu, jossa voi lähettää kuvia, videoita tai tekstiä ja keskustella chatissa. Soveltuu erityisesti opiskelijarekrytointiin. </div><div><br></div><div>MOBIILIKÄYTTÖ (tabletit ja puhelimet): </div><div>iOS (Apple) sovellus on. </div><div>Android sovellus on. </div> www.snapchat.com Snapchatin avulla on helppoa jutella kaverien kanssa, katsella Live-tarinoita eri puolilta maailmaa ja seurata uutisia Discoverissa. Elä hetkessä - elämä on hauskempaa niin!
<div>Kuvien ja videoiden jakopalvelu sekä sosiaalinen verkosto, joka soveltuu erityisesti opiskelijarekrytointiin. </div><div><br></div><div>MOBIILIKÄYTTÖ (tabletit ja puhelimet): </div><div>iOS (Apple) sovellus on. </div><div>Android sovellus on. </div><div><br></div> www.instagram.com Instagram
<div>Videoiden jakopalvelu ja sosiaalinen verkosto, joka soveltuu opiskelijoiden ohjaukseen, tieto- ja neuvontatyöhön sekä opiskelijarekrytointiin. </div><div><br></div><div>MOBIILIKÄYTTÖ (tabletit ja puhelimet): </div><div>iOS (Apple) sovellus on. </div><div>Android sovellus on. </div><div><br></div> www.youtube.com Jaa videosi ystäviesi, perheesi ja koko maailman kanssa
<div>Periscope on reaaliaikainen ja vuorovaikutteinen sosiaalinen suoratoistopalvelu.</div><div><br></div><div>MOBIILIKÄYTTÖ (tabletit ja puhelimet): </div><div>iOS (Apple) sovellus on. </div><div>Android sovellus on. </div><div><br></div> www.pscp.tv Explore the world through the eyes of somebody else.
<div>Ruudunkaappaussovellus tutoriaalien ja erilaisten ohjevideiden tekemiseen erityisesti tieto- ja neuvontatyössä. Soveltuu myös ohjauspalautteen antamiseen yksilölle tai ryhmälle. </div><div><br></div><div>MOBIILIKÄYTTÖ (tabletit ja puhelimet): </div><div>iOS (Apple) vastaavia sovelluksia on. </div><div>Android sovellus on. </div> screencast-o-matic.com Screencast-O-Matic
<div>Äänitallenteen tekemiseen ja jakamiseen tarkoitettu sovellus, jolla voi muun muassa antaa ohjauspalautetta tai neuvoja. </div><div><br></div><div>MOBIILIKÄYTTÖ (tabletit ja puhelimet): </div><div>iOS (Apple) sovellusta ei ole.</div><div>Android sovellusta ei ole. </div><div><br></div> vocaroo.com Vocaroo is a quick and easy way to share voice messages over the interwebs.
<div>PowerPointin lisäosa, jolla voi laajentaa esityksen interaktiiviseksi äänen, kuvan, videon ja kyselyiden avulla. </div><div><br></div><div>MOBIILIKÄYTTÖ (tabletit ja puhelimet): </div><div>iOS (Apple) sovellusta ei ole.</div><div>Android sovellusta ei ole.</div><div><br></div> mix.office.com Office Mix
<div>PowToon | Create Animated Videos for Work or Play</div><div><br></div><div>MOBIILIKÄYTTÖ (tabletit ja puhelimet): </div><div>iOS (Apple) sovellusta ei ole.</div><div>Android sovellusta ei ole.</div> www.powtoon.com Make videos in minutes with Powtoon. Use our library of styles, characters, backgrounds and video, or upload your own! Free. Easy. Awesome. Sign up today!
<div>Helppo ohjelma omien tai ohjelmasta löytyvien videoiden muokkaamiseen. Videoita voi tehdä kalvosarjoista. Videoihin voi liittää tehtäviä ja omia huomautuksia (puhetta).</div><div><br></div><div>MOBIILIKÄYTTÖ (tabletit ja puhelimet): </div><div>iOS (Apple) sovellus on.</div><div>Android sovellus on.</div><div><br></div> edpuzzle.com Make any video your lesson. Pick a video, add your magical touch and track your students' understanding.
<div>Palvelu, jonka taustakuvaan voidaan linkittää kuvia, videoita tai linkkejä. Ohjauksessa voidaan käyttää kuvaa esim. inspiraation lähteenä hankalaa asiaa käsiteltäessä, jolloin asiaa voidaan analysoida kuvan avulla. Opiskelija voi myös kertoa itsestään kuvan ja siihen liitettävien "tägien" avulla. </div><div><br></div><div>MOBIILIKÄYTTÖ (tabletit ja puhelimet): </div><div>iOS (Apple) sovellusta ei ole.</div><div>Android sovellusta ei ole.</div> www.thinglink.com Seamlessly make your images, videos, and 360 content interactive with text, links, images, videos and over 70 call to actions, creating memorable experiences for any audience
<div>Padlet on interaktiivinen seinä, jolle osallistujat voivat kirjoittaa "muistilappuja". Padlet mahdollistaa yhteisen aivoriihimäisen työskentely. Esimerkiksi verkossa tapahtuvassa ryhmäohjauksessa Padletin avulla voi nimettömästi kerätä ajatuksia jostakin arkaluonteisesta asiasta ja virittää keskustelua tämän pohjalta.</div><div><br></div><div>MOBIILIKÄYTTÖ (tabletit ja puhelimet): </div><div>iOS (Apple) sovellus on.</div><div>Android sovellusta on.</div><div><br></div> padlet.com From your hobby to your career, your class notes to your final exam, your mood board to your runway show, padlets help you organize your life.
<div>Answer Garden on palautetyökalu, jota voi käyttää esimerkiksi tapahtuman yleisön osallistamiseen, osaamisen kartoittamiseen, aivoriihiin ja palautteen keräämiseen esimerkiksi ohjaustilanteessa. </div><div><br></div><div>MOBIILIKÄYTTÖ (tabletit ja puhelimet): </div><div>iOS (Apple) sovellus on.</div><div>Android sovellusta ei ole.</div><div><br></div> answergarden.ch AnswerGarden is a new minimalistic brainstorm tool for online brainstorming, real time audience participation and classroom feedback.
<div>Kysely- ja tietovisatyökalu, jolla voi tuoda pelillisyyttä erityisesti ryhmäohjaustilanteisiin. Kahoot voi toimia ryhmää keskusteluun aktivoivana herätteenä. </div><div><br></div><div>MOBIILIKÄYTTÖ (tabletit ja puhelimet): </div><div>iOS (Apple) ei sovellusta. Käytetään selaimella.</div><div>Android ei sovellusta. Käytetään selaimella.</div><div><br></div> www.kahoot.com Kahoot! | Learning Games | Make Learning Awesome!
<div>Helppokäyttöinen pikaviestipalvelu esimerkiksi ohjattavan ryhmän yhteiseen keskusteluun. Keskusteluun voi liittyä suoraan kanavan verkko-osoitteella. </div><div><br></div><div>MOBIILIKÄYTTÖ (tabletit ja puhelimet): </div><div>iOS (Apple) ei sovellusta. Käytetään selaimella.</div><div>Android ei sovellusta. Käytetään selaimella.</div><div><br></div> todaysmeet.com TodaysMeet - Give everyone a voice
<div>Puheesta tekstiksi -sovellus.</div><div><br></div><div>MOBIILIKÄYTTÖ (tabletit ja puhelimet): </div><div>iOS (Apple) sovellus on.</div><div>Android sovellus on.</div> www.nuance.com Dragon Dictation allows truly hands-free text input. Use your voice to dictate a text message or email, create Facebook status updates or a tweet..
<div>Tekstistä puheeksi -sovellus.</div><div><br></div><div>MOBIILIKÄYTTÖ (tabletit ja puhelimet): </div><div>iOS (Apple) sovellus on.</div><div>Android sovellus on.</div><div><br></div> www.voicedream.com Home
<div>Kuvasta tekstiksi -kuvantunnistuksen</div><div> sovellus.</div><div><br></div><div>MOBIILIKÄYTTÖ (tabletit ja puhelimet): </div><div>iOS (Apple) sovellus on.</div><div>Android sovellus on.</div> www.abbyy.com Create smooth customer self-service experiences with ABBYY Mobile Capture SDK. Automated data capture and real-time text recognition within your mobile app.
<div>Äänimuistiinpanot-sovellus.</div><div><br></div><div>MOBIILIKÄYTTÖ (tabletit ja puhelimet): </div><div>iOS (Apple) sovellus on.</div><div>Android sovellus on.</div><div><br></div> voice-memos.appspot.com Voice Memos
<div>Ninchat on pilvipohjainen chat-palvelu, jota voi käyttää ohjauksessa sekä tieto- ja neuvontatyössä reaaliaikaiseen tekstipohjaiseen keskusteluun. </div><div><br></div><div>MOBIILIKÄYTTÖ (tabletit ja puhelimet): </div><div>iOS (Apple) sovellus on.</div><div>Android sovellus on.</div><div><br></div> www.ninchat.com Ninchat is a powerful real time communication engine for web and mobile sites. Ninchat can be used for private customer care chat and live group discussions embedded on a site. Ninchat is secure, scalable and customizable.
<div>Videoneuvottettelusovellus, joka on laajalti käytössä Oamkissa. Monipuoliset ominaisuudet ja osallistujien ja tallenteiden hallinta. Käyttää Flash-teknologiaa ja vaatii toimiakseen selaimeen asennettavan lisäosan. Kuvan- ja äänenlaatu voisi olla parempi, ja teknisessä toiminnassa esiintyy välillä ongelmia. Tallenteet eivät toimi oletuksena mobiilissa (Flash). </div><div><br></div><div>MOBIILIKÄYTTÖ (tabletit ja puhelimet): </div><div>iOS (Apple) sovellus on. Ei voi käyttää selaimen kautta. </div><div>Android sovellus on. Ei voi käyttää selaimen kautta. </div> www.adobe.com Adobe Connect powers complete web conferencing solutions for webinar, online meeting, mobile elearning, video conferencing and virtual classroom use cases across devices
<div>Skype for Business on organisaatioille tarkoitettu pikaviesti-, ryhmätyö- ja verkkokokousväline, joka mahdollistaa muun muassa ääni- ja videopuhelut tiedoston- ja ruudunjako-ominaisuuksilla. </div><div><br></div><div>MOBIILIKÄYTTÖ (tabletit ja puhelimet): </div><div>iOS (Apple) sovellus on. </div><div>Android sovellus on. </div> www.skype.com Skype for Business -sovelluksen avulla voit tehdä yhteistyötä kaikkien kanssa paikasta ja laitteesta riippumatta luottaen samalla Microsoftin suojaus- ja hallintaominaisuuksiin.
<div>Kuuluu Google Suite -pakettiin. Pikaviestipalvelu, jolla voi lähettää pikaviestejä ja soittaa videopuheluita. Myös materiaalin jakaminen mahdollista. </div><div><br></div><div>MOBIILIKÄYTTÖ (tabletit ja puhelimet): </div><div>iOS (Apple) sovellus on. </div><div>Android sovellus on. </div><div><br></div> hangouts.google.com Hangouts bring conversations to life with photos, emoji, and even group video calls for free. Connect with friends across computers, Android, and Apple devices.
<div>Videoneuvottelutyökalu, joka mahdollistaa reaaliaikaisen ohjauksen virtuaalisessa huoneessa. Collaborate-huonetta voi käyttää joko Moodlerooms-alustan sisällä kirjautumalla. </div><div><br></div><div>MOBIILIKÄYTTÖ (tabletit ja puhelimet): </div><div>iOS (Apple) Bb Student- ja Collaborate -sovellukset on.</div><div>Android Bb Student- ja Collaborate -sovellukset on.</div> www.blackboard.com Blackboard Collaborate provides your institution with the online collaborative learning solutions that provide improved student engagement.
<div>Moodlerooms </div><div><br></div><div>Oamkin käytössä oleva oppimisympäristö, jota voi hyödyntää ryhmien kotipesänä opintojen ohjauksessa sekä opettaja- ja vertaistuutoroinnissa. </div><div><br></div><div><br></div><div>MOBIILIKÄYTTÖ (tabletit ja puhelimet): </div><div>iOS (Apple) sovellus on. Toimii myös suoraan selaimella (WebRTC).</div><div>Android sovellus on. Toimii myös suoraan selaimella (WebRTC).</div> fi.moodlerooms.com Moodlerooms on maailman suurin Moodle-kumppani. Sillä on yli 1400 asiakasta ja neljä miljoonaa aktiivikäyttäjää.
<div>Helppokäyttöinen. Kuuluu korkeakouluissa tuettuun G Suite -ohjelmistoon. Soveltuu erinomaisesti ammatillisen kasvun ja oppimisen tukemiseen (portfolio) sekä harjoittelun ohjaukseen, jolloin opiskelija koostaa blogiin opintojen aikaista henkilökohtaista oppimisprosessiaan ja osaamisensa kehittymistä (PLE). Toimii myös uraohjauksessa osaamisen osoittamisessa ja työnhaun välineenä. Helppo jakaa yhteisöllisesti. Antaa toisaalta mahdollisuuden rajata yksityisyyttä ja julkisuutta. Tukee visuaalisuutta ja multimodaalisuutta.</div><div><br></div><div>MOBIILIKÄYTTÖ (tabletit ja puhelimet): </div><div>iOS (Apple) ei sovellusta.</div><div>Android sovellus on. </div> www.blogger.com Free weblog publishing tool from Google, for sharing text, photos and video.
<div>Käyttö kuten em. Blogger, hieman monipuolisempi ja ehkä hieman vaativampi käyttöominaisuuksiltaan, ulkoasultaan ammattimaisempi.</div><div><br></div><div>MOBIILIKÄYTTÖ (tabletit ja puhelimet): </div><div>iOS (Apple) sovellus on.</div><div>Android sovellus on. </div> fi.wordpress.org Suomi
<div>Pilvitallennuspaikka, jossa on hyvät jako-, muokkaus- ja yhteiskäyttömahdollisuudet. Hyvin toimiva mobiilikäyttö sekä integraatio muihin järjestelmiin (esim. Moodlerooms).</div><div><br></div><div>MOBIILIKÄYTTÖ (tabletit ja puhelimet): </div><div>iOS (Apple) sovellus on.</div><div>Android sovellus on. </div> www.microsoft.com Select the Microsoft Office product that is right for your home or business.
<div>Office 365 Video on portaali, jossa Oamkin jäsenet voivat julkaista ja katsella videoita. Se on suoratoistopalvelu, joka sisältyy Office 365 -tilauksen SharePoint Online -palveluun.</div><div><br></div><div>MOBIILIKÄYTTÖ (tabletit ja puhelimet): </div><div>iOS (Apple) sovellus on.</div><div>Android ei sovellusta.</div> www.microsoft.com Select the Microsoft Office product that is right for your home or business.
<div>G Suite – Gmail, Drive, Docs ja paljon muuta</div><div>Sovelluskokonaisuus erilaisista viestinnän ja hallinnan työkaluista (esim. Drive, Docs, Sheets, Slides, Sites, Forms, YouTube), joka mahdollistaa yhteisöllisen työskentelyn ja tiedostojen jakamisen. Turvallinen työskentely-ympäristö. Hyvin toimiva mobiilikäyttö sekä integraatio muihin järjestelmiin (esim. Moodlerooms).</div><div><br></div><div>MOBIILIKÄYTTÖ (tabletit ja puhelimet): </div><div>iOS (Apple) sovellus on.</div><div>Android sovellus on. </div> gsuite.google.fi Yllä työssäsi parhaisiin suorituksiin Googlen älykkäiden sovellusten avulla. Saat yrityssähköpostin, videokonferenssit, verkkotallennustilaa ja tiedostojen jakamisen. Kokeile maksutta.
<div>Helppokäyttöinen käsitekarttatyökalu. Hyvä väriskaala. </div><div><br></div><div>MOBIILIKÄYTTÖ (tabletit ja puhelimet): </div><div>iOS (Apple) sovellus on.</div><div>Android sovellus on. </div> www.mindmup.com Mind map in the cloud. Zero-friction, free online mind mapping. Opensource mindmapping software. The most productive online mind map canvas on the Web. Supports Freemind mindmap import/export.
<div>MindMeister: Online Mind Mapping and Brainstorming</div><div><br></div><div>Monipuolinen ja helppokäyttöinen käsitekarttatyökalu. Voidaan jakaa Googlessa. </div><div><br></div><div>MOBIILIKÄYTTÖ (tabletit ja puhelimet): </div><div>iOS (Apple) sovellus on.</div><div>Android sovellus on. </div><div><br></div> www.mindmeister.com Create, share and collaboratively work on mind maps with MindMeister, the leading online mind mapping software. Includes apps for iPhone, iPad and Android.
<div>Monipuolinen ja helppokäyttöinen käsitekarttatyökalu. Voidaan jakaa yhteisölliseen työskentelyyn.</div><div><br></div><div>MOBIILIKÄYTTÖ (tabletit ja puhelimet): </div><div>iOS (Apple) ei sovellusta.</div><div>Android ei sovellusta.</div> coggle.it A clear way to share complex information. Coggle is a collaborative mind-mapping tool designed to help you make sense of complex things - it's a shared workspace to help your team work more effectively together
<div>Helppokäyttöinen. Tutut toiminnot, kun on käyttänyt muita Office-työkaluja.</div><div><br></div><div>MOBIILIKÄYTTÖ (tabletit ja puhelimet): </div><div>iOS (Apple) sovellus on.</div><div>Android sovellusta ei ole. </div> products.office.com Yksinkertaista ja viestitä monimutkaisia tietoja käyttämällä tietolinkitettyjä kaavioita.
<div>Helppokäyttöinen käsitekarttaohjelma i-laitteille. </div><div><br></div><div>MOBIILIKÄYTTÖ (tabletit ja puhelimet): </div><div>iOS (Apple) sovellus on.</div><div>Android sovellusta ei ole. </div> popplet.com
<div>Ammattilaiskäyttöön soveltuva käsitekarttatyökalu, jolla voi tehdä laajoja käsitekarttoja.</div><div><br></div><div>MOBIILIKÄYTTÖ (tabletit ja puhelimet): </div><div>iOS (Apple) ei sovellusta.</div><div>Android ei sovellusta.</div><div><br></div> freemind.sourceforge.net Main Pag - FreeMind
<div>Digitaalinen lukikalvosovellus.</div><div><br></div><div>MOBIILIKÄYTTÖ (tabletit ja puhelimet): </div><div>iOS (Apple) sovellus on.</div><div>Android sovellus on.</div>
<div>Puheesta tekstiksi -sovellus. Google Driven puheentunnistuslisäosa</div><div>Google Docsiin.</div><div><br></div><div>MOBIILIKÄYTTÖ (tabletit ja puhelimet): </div><div>iOS (Apple) sovellusta ei ole.</div><div>Android sovellusta ei ole.</div>

This site uses cookies to deliver our services. By using our site, you acknowledge that you have read and understand our Terms of Service and Cookie Policy. Your use of ThingLink's Products and Services, is subject to these policies and terms.