Kiusaaminen
Mitä kiusauksesta voi seurata? Ikuiset traumat, yksinäisyydessä pysyminen , jos ei uskalla hankkia uusia ystäviä. Joku ihminen voi oikeasti tehdä itsellensä jotain pahaa, jota kiusaaja tulee itse katumaan ehkä loppuelämänsä. MITÄ HYÖTYÄ KIUSAAMISESTA ON? Ei mitään ei mitään hyötyä vaan surua. Omia kokemuksia kiusaamisesta: Minua on kiusattu ekaluokalta asti, kiusaus oli mm. sellaista että minut jätettiin yksin. Minulle ei kerrottu cooleista jutuista kuten uusista nyky-sanoista (siinä tapauksessa "MO" ) Muistan kun kutsuin 7vuotis syntymäpäivilleni kaikki luokallani olevat, mutta melkein kaikki repivät kortin nähdessäni ja heitti sen roskiin😢 Kaikista pahin asia jutussa oli etten puhunut siitä kenellekään. Pidin pahaa oloa sisälläni pitkään kunnes päätin purkaa sen! Pelleilin äidinkielen tunnilla niin että jouduin tukiopetukseen. Ruokailun jälkeen menin luokamme eteen ja söin varpaitani!
Päästyäni uuten kouluun ajattelin että kaikki on hyvin mutta ei! Uusia ystäviäni kiusattiin siitä että he olivat minun kanssa. Muistan vieläkin sen päivän kun eräs kuudes luokkalainen sanoi "mä oisin luullu et nää uudet oppilaat ois paljon kivempia". Se sattui niin paljon! Lopulta otin itselleni sellaisen maineen ettei minua kiinnosta mitä muut sanoo. Pukeudun niinkun haluun, näytän siltä miltä haluan näyttää!Päästyäni uuten kouluun ajattelin että kaikki on hyvin mutta ei! Uusia ystäviäni kiusattiin siitä että he olivat minun kanssa. Muistan vieläkin sen päivän kun eräs kuudes luokkalainen sanoi "mä oisin luullu et nää uudet oppilaat ois paljon kivempia". Se sattui niin paljon! Lopulta otin itselleni sellaisen maineen ettei minua kiinnosta mitä muut sanoo. Pukeudun niinkun haluun, näytän siltä Päästyäni uuten kouluun ajattelin että kaikki on hyvin mutta ei! Uusia ystäviäni kiusattiin siitä että he olivat minun kanssa. Muistan vieläkin sen päivän kun eräs kuudes luokkalainen sanoi "mä oisin luullu et nää uudet oppilaat ois paljon kivempia". Se sattui niin paljon! Lopulta otin itselleni sellaisen maineen ettei minua kiinnosta mitä muut sanovar siitä miltä näytän! Ja näytän siltä miltä haluan näyttää!
www.thinglink.com My Interactive Video
www.thinglink.com My Interactive Video
www.thinglink.com My Interactive Video
www.thinglink.com My Interactive Video
NÄIN VOI TAPAHTUA! ÄLÄ KIUSAA!

This site uses cookies to deliver our services. By using our site, you acknowledge that you have read and understand our Terms of Service and Cookie Policy. Your use of ThingLink's Products and Services, is subject to these policies and terms.