Howard Shore, ganador de tres oscar, és un compositor que...
Howard Shore, ganador de tres oscar, és un compositor i director d'orquestra, que ha treballat amb més de 80 pel·lícules.
Hugo. Pel·lícula americana publicada el 2011.
www.youtube.com Soundtrack de la fantastica historia de The Invention of Hugo Cabret ( La Invencion de Hugo Cabret ) un niño que encuentra en las maquinas una forma de ocult...
www.youtube.com Enjoy the videos and music you love, upload original content, and share it all with friends, family, and the world on YouTube.
Philadelphia. Pel·lícula americana publicada el 1993.
Lord of the rings the fellowship. Pel·lícula rodada a Nova Zelanda, i publicada el 2001.
www.youtube.com Enjoy the videos and music you love, upload original content, and share it all with friends, family, and the world on YouTube.
The silence of the lambs. Pel·lícula americana publicada el 1991.
www.youtube.com Track BSO El Silencio De Los Corderos
Howard Shore va nèixer a Toronto, Canada el 18 d' octubre de 1945. Actualment té 68 anys.
Howard es va graduar en el Forest Hill Collegiate Institute de Toronto, després va estudiar múscia en el Berklee College of Music de Boston, y durant els anys 1969 i 1972 va formar part de la banda de rock Lightouse, en la que tocava el saxofon.
En 1975, Howard Shore va traballar durant cinc anys en el famós programa Saturday Night Live. En 1980 va compondre la seva primera bada sonora per a la pel·lícula I Miss You, Hugs and Kisses.
Howard Shore va compondre les bandes sonores de totes les pel·lícules que el director David Cronenberg va dirigir , excepte una, La Zona Muerta.
A partir de 1991 va ser cuan les seves composicions van saltar a nivell mundial amb èxits com per exemple: Philadelphia, El silencio de los corderos o Seven. Això li va oferir oportunitas a Hollywood.
Es pot dir que la seva obra mestra va ser amb la famosa trilogia de The Lord of the Rings, que va traballar amb Peter Jackson durant els anys 2001, 2002 i 2003 i en la que en total suma més de 11 hores de música. També va ser el seu treball més laboriós, perque no només va compondre les partitures, sinó que va dirigir l'orquestra juntament. I axiò li va conduir a guanyar dos dels tres oscars.

This site uses cookies to deliver our services. By using our site, you acknowledge that you have read and understand our Terms of Service and Cookie Policy. Your use of ThingLink's Products and Services, is subject to these policies and terms.