Boerderij
www.npo.nl Sanny gaat helpen op de boerderij. Ze is in Noord-Brabant op bezoek bij Jeffrey.
www.youtube.com De avonturen van het kleine varkentje Zwientje en zijn vrienden Harry en Pancho. Een fil naar het gelijknamige boek.
www.youtube.com Boer Boris heeft een boerderij
www.youtube.com Het rode kippetje Max Velthuijs
www.schooltv.nl Thema: Natuur. De koe geeft melk maar wat wordt er daarna allemaal mee gedaan? Wat kun je doen met koeienmelk? Erik & Raaf gaan langs op de boerderij en krijgen uitleg over de productie van kaas en boter.
www.schooltv.nl Twee kinderen laten hun boerderij zien.
www.schooltv.nl Jamila zou ooit best een echte tractor willen hebben.
www.schooltv.nl Thema: Lente & Natuur. Moffel en Piertje zijn bij de boer. Ze zien kuikentjes en een geit met een dikke buik... De geit moet bevallen. Moffel en Piertje maken zich zorgen en blijven bij de geit. Maar wat duurt dat lang! Ze vallen in slaap en worden wakker van het gemekker van een geitje...
www.schooltv.nl Thema: Natuur. Moffel en Piertje gaan een dagje op de huisdieren bij een boerderij passen. Ze krijgen instructies voor de verzorging. Maar oeps, dat gaat niet helemaal goed!

This site uses cookies to deliver our services. By using our site, you acknowledge that you have read and understand our Terms of Service and Cookie Policy. Your use of ThingLink's Products and Services, is subject to these policies and terms.