Dagmar Stam: Kerstfeest
www.youtube.com Een filmpje bij het allerleukste kerstliedje 'Ik ben een kerstbal' van Bert en Ernie.
www.memoryspelen.nl Memory Spelen
www.schooltv.nl Thema: Kerst. Oom Frommel komt niet eten, want hij is ziek. In de oven brandt de kip aan. Moffel en Piertje gaan naar de winkel, maar die is gesloten. Ze zien dat het bij iedereen gezellig is. Dan komen ze iemand tegen die hen uitnodigt voor het eten.
www.schooltv.nl Thema: Kerst & Geloof. Moffel en Piertje hangen een kerstster met een lichtje boven de deur. 's Avonds wordt er aangeklopt. Het zijn mensen die het pasgeboren kindje van Joost en Marianne willen gaan zien. Moffel en Piertje wijzen de weg. Er wordt nog een keer geklopt. Weer mensen die dat kindje willen gaan zien. Bij de derde keer gaan Moffel en Piertje zélf ook kijken.
www.schooltv.nl Thema: Kerst & Geloof. Erik en Raaf vieren samen Kerst! Ze doen mee met het Kerstspel. Zo krijgen we het Kerstverhaal van zo'n 2000 jaar geleden te horen.
www.schooltv.nl Raaf zingt het kerstliedje: Er is een kindeke geboren op aard. Zing je mee?
www.schooltv.nl Onze voorouders, de Germanen, haalden lang geleden al groene takken in huis. Tegenwoordig heeft bijna iedereen met kerst een groene spar in de huiskamer staan. Maar waarom doen we dat eigenlijk?
www.youtube.com ymca kinderkoor zutphen heeft deze clip met elkaar gemaakt, om samen de koorliedjes mee te oefenen
www.youtube.com zang van wat een sterrren met sterren geknipt door de kinderen van het ymca kinderkoor zutphen

This site uses cookies to deliver our services. By using our site, you acknowledge that you have read and understand our Terms of Service and Cookie Policy. Your use of ThingLink's Products and Services, is subject to these policies and terms.