Mopo ja liikenneturva (tehty vanhalla editorilla)
<div>Mopo on vaarallisin moottoriajoneuvo kilometriä kohti. Riski joutua mopolla vakavaan liikenneonnettomuuteen on yli kymmenkertainen henkilöautoon verrattuna.</div>
Miksi mopo-onnettomuuksia sattuu paljon? Kuski ei usein tunne sääntöjä riittävästi, riskeeraa turhaan ja on piittaamaton muusta liikenteestä. LIsäksi kuski on suojaamaton ja vaikea havaita. Vauhti on kova ja se voi yllättää muut tielläliikkujat.
<div>Onnettomuuksissa syy on useimmiten kuskin. Eniten on risteysonnettomuuksia ja vakavista turmista joka viides ajetaan humalassa.</div>
<div>Bensa on halpaa jopa pikkuonnettomuuksiin verrattuna.</div> cdn.pixabay.com
Mopon tarkastuskortti<br /><br /> www.liikenneturva.fi
<div>Kuvan tekstit ovat Liikenneturvan sivulta.</div> www.liikenneturva.fi Turvallinen mopoilu vaatii kuljettajalta erilaisia taitoja liikennesääntöjen tuntemisen lisäksi. Mopon virittäminen on turvallisuusriski ja lailla kiellettyä.

This site uses cookies to deliver our services. By using our site, you acknowledge that you have read and understand our Terms of Service and Cookie Policy. Your use of ThingLink's Products and Services, is subject to these policies and terms.