Verhaaltje Spin Sebastiaan www.youtube.com Opdracht Pabo 2 (2008) gemaakt door: Marlien & Marina Roozemond. Driestar educatief Gouda.
Liedje spin Sebastiaan www.youtube.com Voor Lisa, die zo dol is op dit liedje. Geknipt en geplakt met clipart die ik via google vond. Tekst: Dit is de spin Sebastiaan Het is niet goed met hem gega...
filmpje www.schooltv.nl Kijk mee naar deze twee gezellige beestjes!
opa klokspin www.youtube.com [ http://www.digiprent.nl ] Dit deel uit de Digiprent-serie past bij het thema Lang geleden, familie, klokkijken. Dit digitaal prentenboek is ontwikkeld voor...
lied spin www.schooltv.nl Een liedje over spinnen! Zing je mee?
spin en prooi www.schooltv.nl Weet jij hoe een spin zijn prooi vangt? In deze clip zie je het.
spin loopt over web www.schooltv.nl Spinnen hebben 8 poten. Daarmee kunnen ze heel snel lopen, als er bijvoorbeeld een prooi gevangen zit in hun web.
www.schooltv.nl Schildpad is moe en wil bij spin komen uitrusten en eten. Spin wil liever alles alleen opeten. Hij verzint allemaal smoesjes. Maar wat gebeurt er als je zelf niets wilt delen?
HBB spinnen www.schooltv.nl Thema: Natuur. Carlijn en Raaf maken het clubhuis schoon en komen een spinnenweb tegen. Carlijn wil de spinnen buiten zetten en komt een spinnenvanger tegen. Hij legt van alles uit over spinnen en hun manier van leven.
Koekeloere: spinnen www.schooltv.nl Thema: Herfst & Natuur. Piertje is bang voor spinnen en wil ze uit het hol weg hebben. Moffel is bezig met een wolschilderij. Piertje komt op het idee om de spinnen te verhuizen, met de wol van Moffel.

Sign up

By signing up you agree to the Terms of Service.