OmniaShop 1
Oikein www.thinglink.com TOUCH this image to discover its story. Image tagging powered by ThingLink
Vasen www.thinglink.com TOUCH this image to discover its story. Image tagging powered by ThingLink
Kartta goo.gl Kirkkokatu 2, 90100 Oulu, Finland
Kotisivu www.omnia.fi Henkilöstö, opiskelijat ja asiakkaat ovat meille tärkeitä ja tavoitteena on, että jokainen tiloissa työskentelevä, opiskeleva tai vieraileva henkilö tuntee olonsa turvalliseksi. Koronatiedote Omniassa etäopetus ja -ohjaus jatkuvat toistaiseksi, joten vain välttämättömään koulutukseen ja toimintaan tarvittavat tilat ovat käytettävissä.
Kaikun sitoumukset Reiluun Kauppaan www.kaikuethical.com
Lasten mekot on valmistettu opiskelijatyönä Omniassa www.omnia.fi Omnian laajasta tarjonnasta löydät itsellesi sopivan koulutuksen ja tavan opiskella. Selaa täältä ammatillisia tutkintokoulutuksia, ja hae opiskelemaan. Jatkuvan haun kautta voit hakea milloin vain sinulle sopii. Ammatillisen tutkinnon suoritettuasi voit jatkaa Omniassa matkaasi ammatti- ja erikoisammattitutkintoihin sekä täydennyskoulutuksiin. Voit myös suorittaa passi- ja korttikoulutuksia. Ammatillisen tutkinnon myötä avautuvat myös yliopistojen ja korkeakoulujen ovet. 
Kaiku Ethical Oy on suomalainen yritys, joka tuo maahan Reilun kaupan tuotteita. Kaikulla on sekä verkkokauppa että myymälä Helsingissä. www.kaikuethical.com
Puutarhapönttö http://ritityy.fi/tuotteet1.htm ritityy.fi ritityy

This site uses cookies to deliver our services. By using our site, you acknowledge that you have read and understand our Terms of Service and Cookie Policy. Your use of ThingLink's Products and Services, is subject to these policies and terms.