Piraten.
<div><span style="font-size:16px;">Schooltv: Schatzoeken - Met een piraat, een papegaai en een schatkaart</span></div><div><br></div><div>Een piraat maakt op zoek naar een schat allemaal vrienden.</div><div><br></div> schooltv.nl Een piraat maakt op zoek naar een schat allemaal vrienden.
<div><span style="font-size:16px;">Piet Piraat - Kleren verwisseld</span></div><div><br></div><div><br></div><div><br></div> www.youtube.com
<div><span style="font-size:16px;">Creativiteit Kids - Hoe Eieren En Vlees Gevormd Piratenvlag Maken</span></div><div><br></div><div>Creativiteit Kids - Hoe Eieren En Vlees Gevormd Piratenvlag Maken - Japanse keuken speelgoed Met schedels schimmel, kunt u een interessante maaltijd voor uw ...</div><div><br></div> www.youtube.com YouTube
<div><span style="font-size:16px;">Schooltv: Op zoek naar de schat - Met Flip de Beer</span></div><div><br></div><div>Flip en een groepje kinderen gaan met behulp van aanwijzingen op zoek naar een schat in het bos. Ze volgen de vlaggetjes en vinden allerlei kaartjes die de plek van de schat verklappen. </div><div><br></div> schooltv.nl Flip en een groepje kinderen gaan met behulp van aanwijzingen op zoek naar een schat in het bos. Ze volgen de vlaggetjes en vinden allerlei kaartjes die de plek van de schat verklappen.
<div><span style="font-size:16px;">Schooltv: Zoekresultaten</span></div><div><br></div><div>Schooltv.nl is een videodatabase, gevuld met educatieve en informatieve videoclips, filmpjes, fragmenten, liedjes, animaties, lesvideo’s afleveringen, TV-programma’s, televisieseries, videoverzamelingen en afspeellijsten. Alle video’s zijn afkomstig van de Publieke Omroep (NPO), met name van de...</div><div><br></div> schooltv.nl Schooltv.nl is een videodatabase, gevuld met educatieve en informatieve videoclips, filmpjes, fragmenten, liedjes, animaties, lesvideo’s afleveringen, TV-programma’s, televisieseries, videoverzamelingen en afspeellijsten. Alle video’s zijn afkomstig van de Publieke Omroep (NPO), met name van de...
<div><span style="font-size:16px;">Schooltv: Hoelahoep - Piraten</span></div><div><br></div><div>Hoep hangt de was op en Hoela komt kijken naar zijn mooie schip. Schip? Ja, kijk maar door je oogharen. Het is net een echte piratenboot. Dit is het zeil, en dat zijn de vlaggen. Nu ziet Hoep het ook! Samen met de kinderen beleven ze een piratenavontuur.</div><div><br></div> schooltv.nl Hoep hangt de was op en Hoela komt kijken naar zijn mooie schip. Schip? Ja, kijk maar door je oogharen. Het is net een echte piratenboot. Dit is het zeil, en dat zijn de vlaggen. Nu ziet Hoep het ook! Samen met de kinderen beleven ze een piratenavontuur.
<div><span style="font-size:16px;">Schooltv: De schatkaart - Met Flip de Beer</span></div><div><br></div><div>Flip loopt een speurtocht op het strand. Hij komt onderweg van alles tegen. Als hij door de verrekijker tuurt ziet hij de laatste aanwijzing. Ze vinden een lege fles met een echte schatkaart erin. Wat staat erop?</div><div><br></div> schooltv.nl Flip loopt een speurtocht op het strand. Hij komt onderweg van alles tegen. Als hij door de verrekijker tuurt ziet hij de laatste aanwijzing. Ze vinden een lege fles met een echte schatkaart erin. Wat staat erop?

This site uses cookies to deliver our services. By using our site, you acknowledge that you have read and understand our Terms of Service and Cookie Policy. Your use of ThingLink's Products and Services, is subject to these policies and terms.