Interactieve praatplaat de Jungle. Filmpjes bij de dieren
<div>'S van slang</div> www.jufmarije.nl
<div><span style="font-size:16px;">Schooltv: De gorilla - Lijkt hij ook op jou?</span></div><div><br></div><div>Gorilla's zijn mensenapen. Van alle dieren lijken de mensapen het meest op de mens. Onderzoekers denken dat de gorilla en de mens afstammen van dezelfde voorouder. Kijk maar eens hoe groot hij is!</div><div><br></div> schooltv.nl Gorilla's zijn mensenapen. Van alle dieren lijken de mensapen het meest op de mens. Onderzoekers denken dat de gorilla en de mens afstammen van dezelfde voorouder. Kijk maar eens hoe groot hij is!
<div><span style="font-size:16px;">Schooltv: Oscar de Luiaard - Op bezoek bij de dierenarts</span></div><div><br></div><div>Oscar is een luiaard. Hij leeft voornamelijk in bomen. In de dierentuin zien we hoe Oskar door de dierenarts wordt onderzocht. Die kijkt of Oskar nog wel gezond is.</div><div><br></div> schooltv.nl Oscar is een luiaard. Hij leeft voornamelijk in bomen. In de dierentuin zien we hoe Oskar door de dierenarts wordt onderzocht. Die kijkt of Oskar nog wel gezond is.
<div>Ringstaartmaki</div> www.youtube.com ZooZappers - Ring-tailed Lemur Family - Ringstaartmaki #05 - YouTube
<div><span style="font-size:16px;">dier in de kijker - roodoogmakikikker zoo-antwerpen 2011</span></div><div><br></div><div>dier in de kijker - animal in the spotlight - roodoogmakikikker zoo-antwerpen 2011</div><div><br></div> www.youtube.com dier in de kijker - animal in the spotlight - roodoogmakikikker zoo-antwerpen 2011
<div>Toekan</div> youtu.be dier in de kijker - animal in the spotlight - grote-toekan papegaaienpark 2011 - Toco Toucan - Ramphastos toco
<div><span style="font-size:16px;">Schooltv: De chimpansee - Een mensenaap</span></div><div><br></div><div>De chimpansee is een mensaap. Mensenapen lijken op mensen en ze hebben geen staart. Wat is er nog meer bijzonder aan deze aap?</div><div><br></div> schooltv.nl De chimpansee is een mensaap. Mensenapen lijken op mensen en ze hebben geen staart. Wat is er nog meer bijzonder aan deze aap?
<div><span style="font-size:16px;">Schooltv: Na-apen - Dat doen niet alleen papegaaien</span></div><div><br></div><div>Een papegaai praat een jongen na. Die vindt dat maar niks, maar eigenlijk doet hij precies hetzelfde.</div><div><br></div> schooltv.nl Een papegaai praat een jongen na. Die vindt dat maar niks, maar eigenlijk doet hij precies hetzelfde.
<div>De salamander</div> www.schooltv.nl

This site uses cookies to deliver our services. By using our site, you acknowledge that you have read and understand our Terms of Service and Cookie Policy. Your use of ThingLink's Products and Services, is subject to these policies and terms.