Nederland
Tulpen www.schooltv.nl Tulpen uit Amsterdam! Maar komen de tulpen wel uit Amsterdam? Hoe worden ze gekweekt en hoe is het mogelijk dat tulpen door het hele jaar door te koop zijn?
De geschiedenis van de fiets www.schooltv.nl Nederland is een echt fietsland, er zijn meer fietsen dan mensen! Maar de fiets heeft er niet altijd hetzelfde uitgezien...
Zorg voor je fiets www.schooltv.nl Flip gaat samen met Erik zijn fiets schoonmaken. En de lekke band moet ook geplakt worden! Daarna gaan ze fietsen.
Hoe werkt een molen? www.youtube.com YouTube
Een bootje maken. www.schooltv.nl De knutselhandjes maken een bootje van een spons met een papieren zeil.
Koekeloere: Het pannenkoekenrestaurant www.uitzendinggemist.nl npo.nl is de vindplaats van programma's van de publieke omroepen. Kijk en luister live en on demand.
Koekeloere: Linksaf, rechtsaf www.uitzendinggemist.nl npo.nl is de vindplaats van programma's van de publieke omroepen. Kijk en luister live en on demand.
Op Maat: stad en dorp opmaat-eduware.nl
Met een bootje in het water. www.schooltv.nl Peuters gaan een tochtje maken in een roeiboot.
Wilhelmus www.youtube.com KARAOKEEE
Laat de molen draaien avenscorner.com
Puzzel. www.jigsawplanet.com Free online jigsaw puzzle game
Puzzel www.jigsawplanet.com Free online jigsaw puzzle game

This site uses cookies to deliver our services. By using our site, you acknowledge that you have read and understand our Terms of Service and Cookie Policy. Your use of ThingLink's Products and Services, is subject to these policies and terms.