Kerää rahaa monilukutaidollasi!
<div><span style="font-size:16px;">Lasten kuunnelmat</span></div><div><br></div><div>Yle Puheessa kuullaan sunnuntaisin lasten draamaa ja luentaa.</div><div><br></div> areena.yle.fi Yle Puheessa kuullaan sunnuntaisin lasten draamaa ja luentaa.
<div><span style="font-size:16px;">Pikku Kakkosen ladattavat sadut</span></div><div><br></div><div>Kuuntele tai lataa Pikku Kakkosen satuja.</div><div><br></div> areena.yle.fi Kuuntele tai lataa Pikku Kakkosen satuja.
<div><span style="font-size:16px;">Lukukoira Sylvin vlogi - Kirjastokaista</span></div><div><br></div><div>Lukukoira Sylvin vlogi -kategoriasta löydät Kuopion kaupunginkirjaston tuottamat Sylvin vloggaukset. Lukukoira auttaa ja innostaa lukemaan, se kuuntelee</div><div><br></div> www.kirjastokaista.fi Lukukoira Sylvin vlogi -kategoriasta löydät Kuopion kaupunginkirjaston tuottamat Sylvin vloggaukset. Lukukoira auttaa ja innostaa lukemaan, se kuuntelee
<div><span style="font-size:16px;">Lasten uutiset | HS.fi</span></div><div><br></div><div>Lapsille, jotka haluavat tietää</div><div><br></div> www.hs.fi Lapsille, jotka haluavat tietää
<div><span style="font-size:16px;">Satunetti on paikka jossa lapset ja lapsenmieliset voivat kuunnella satuja. Satuja lukevat näyttelijät Erja Manto ja Paavo Pentikäinen. Sadut ovat kirjoittaneet Mari Mörö, Jukka Parkkinen ja Esko-Pekka Tiitinen.</span></div><div><br></div> www.satunetti.fi Satunetti on paikka jossa lapset ja lapsenmieliset voivat kuunnella satuja. Satuja lukevat näyttelijät Erja Manto ja Paavo Pentikäinen. Sadut ovat kirjoittaneet Mari Mörö, Jukka Parkkinen ja Esko-Pekka Tiitinen.
<div><span style="font-size:16px;">Lue satuja ilmaiseksi - Iltasatu</span></div><div><br></div><div>Lue satuja, missä ja milloin vain. Iltasatu on verkkopalvelu, jonka tarkoituksena on edistää suomenkielisten lastensatujen saatavuutta sähköisessä muodossa.</div><div><br></div> iltasatu.org Lue satuja, missä ja milloin vain. Iltasatu on verkkopalvelu, jonka tarkoituksena on edistää suomenkielisten lastensatujen saatavuutta sähköisessä muodossa.

This site uses cookies to deliver our services. By using our site, you acknowledge that you have read and understand our Terms of Service and Cookie Policy. Your use of ThingLink's Products and Services, is subject to these policies and terms.