Gelukkig nieuwjaar!!
www.youtube.com Kikker & Vriendjes - Kikker en het Nieuwjaar
www.npo.nl Thema: Winter. Het nieuwe jaar is begonnen. Piertje heeft zich voorgenomen nooit meer ruzie te maken. Moffel wil heel veel goede voornemens maken: voortaan rust ik langer uit en zal ik minder snoepen en beter ontbijten. Piertje ontploft van boosheid. Thema: Winter. Het nieuwe jaar is begonnen. Piertje heeft zich voorgenomen nooit meer ruzie te maken. Moffel wil heel veel goede voornemens maken: voortaan sta ik eerder op, rust ik langer uit en zal ik minder snoepen en beter ontbijten. Allemaal in zijn eigen voordeel, terwijl het voornemen van Piertje voor iedereen goed is! Ze probeert zich in te houden, totdat ze ontploft van boosheid.
www.schooltv.nl Het Chinese Nieuwjaar wordt elk jaar uitbundig gevierd. De draak en de leeuw spelen een belangrijke rol bij het verjagen van kwade geesten. Zij brengen voorspoed en geluk. Wil je ook zien op welke manier Chinezen Nieuwjaar vieren?
www.schooltv.nl Hoela en Hoep zingen over oud en nieuw. Zing je mee?
www.schooltv.nl Een gezin viert oud en nieuw. Ze hebben vuurwerk en oliebollen.
www.schooltv.nl Oud en nieuw zonder vuurwerk bestaat niet. 100-klappers, siervuurwerk... het ene is nog mooier dan het andere. Het is zo indrukwekkend dat je haast zou vergeten dat vuurwerk een al heel oude uitvinding is. Van de Chinezen!
boowakwala.uptoten.com Six rockets to choose from. Make your own then play it back.