De uil
Klokhuis www.youtube.com De NPS is de eigenaar van deze video.
<div><span style="font-size:16px;">Koekeloere - Vos en Haas en de ballon van Uil - Prentenboek - YouTube</span></div><div><br></div> youtu.be YouTube
www.dogwork.com Eagle owl at 1000 frames per Second towards a camera. Unbelievably vivid.   Thank you for uploading!
www.schooltv.nl Ze worden actief als wij ons bed opzoeken. We zien ze daarom niet vaak, maar het zijn fascinerende rovers.
www.schooltv.nl Thema: Natuur. Erik leest een spannend verhaal voor en probeert Raaf een beetje bang te maken in het donker. Dan ontdekt Erik het geluid van een uil en kijkt uit het raam om de uil te kunnen zien. Raaf heeft ondertussen een plannetje bedacht om Erik terug te pakken en te laten schrikken.
www.schooltv.nl De steenuil is de kleinste uil in de Benelux. De steenuil is meestal 's avonds, maar soms ook overdag actief en jaagt vaak op muizen en reptielen.
www.schooltv.nl Als je een braakbal uitpluist, ontdek je wat een uil heeft gegeten.
www.schooltv.nl Onderzoekers willen graag weten hoe het gaat met de vogels in ons land. Jonge uilen krijgen daarom een ring om hun poot. Als een uil dan gevonden wordt, kunnen ze aan het nummer op de ring zien waar de uil vandaan komt en hoe oud de vogel is.
<div><span style="font-size:16px;">MiTV Voorleesboek: Mama kwijt!</span></div><div><br></div><div>Uh-oh! De kleine uil is uit zijn nest gevallen. Waar is mama nu? Eekhoorn zal 'm wel even helpen, maar dan moet kleine Uil wel de juiste aanwijzingen geven.....</div><div><br></div> www.youtube.com Enjoy the videos and music you love, upload original content, and share it all with friends, family, and the world on YouTube.
www.youtube.com De Fabeltjeskrant (3 afleveringen in 1 ): 1. De Boom 2. Stoffel gaat op vakantie 3. Het uitreiken van de paspoorten