Blijf op de hoogte via Twitter! twitter.com The latest Tweets from Ashwin Brouwer (@ashwinbrouwer). Beleidsmedewerker onderwijs en docent bij @FrieslandColl. Social media in het mbo.nl | Mediawijsheid in het mbo.nl | Office 365 in het mbo.nl. Heerenveen
Bekijk de online handleiding www.manula.com
Like de pagina en blijf op de hoogte, stel je vragen en deel je ervaringen! facebook.com Social media in het mbo. 2,320 likes. Social media in het mbo is het online platform voor iedereen in het (mbo) onderwijs die aan de slag wil gaan met sociale media, mediawijsheid en webtools!
Alle tools en handleidingen verzameld! symbaloo.com Alle social media en web tools verzameld voor docenten in het onderwijs die hun lessen leuker, leerzamer en interessanter willen maken! Inclusief handleidingen en video tutorials!
Bekijk de verschillende Prezi's prezi.com Log into Prezi here. Get Prezi account access by signing into Prezi here, and start working on or editing your next great presentation.
Alle beelden rondom sociale media verzameld op Pinterest! pinterest.com Docent en Coach bij het Friesland College. Initiatiefnemer van de community 'Social media in het mbo' te vinden op: http://socialmediainhetmbo.nl
socialmediainhetmbo.nl Social media in het mbo is het platform voor iedereen in het (mbo) onderwijs die aan de slag wil gaan met sociale media, mediawijsheid en webtools.
Bekijk de workshop presentaties! prezi.com Log into Prezi here. Get Prezi account access by signing into Prezi here, and start working on or editing your next great presentation.
Bekijk de video! youtu.be Social media in het mbo is een platform voor docenten die aan de slag willen gaan met sociale en nieuwe media in het (mbo) onderwijs! Alle tips, trucs, voorb...

Sign up

By signing up you agree to the Terms of Service.