Spinnen
Klokhuisaflevering over spinnen www.uitzendinggemist.nl Start programma's waar en wanneer je maar wilt op NPO Start. Met NPO Start Plus kijk je zonder reclame alle afleveringen van je favorieten Nederlandse series.
Taakkaart over spinnen en schorpioenen. [Tim Geers] dl.dropbox.com
Spinnen bij Nieuws uit de Natuur. www.uitzendinggemist.nl Start programma's waar en wanneer je maar wilt op NPO Start. Met NPO Start Plus kijk je zonder reclame alle afleveringen van je favorieten Nederlandse series.
Minipad spinnen voor groep 5-6 www.yurls.net
Webpad spinnen voor groep (5)-6-7-8 webpad-spinnen.yurls.net werkblad, spinnen, webpad, natuur, herfst, zelfstandig werk, internetvaardigheden, meervoudige intelligentie, kieskast, keuzewerk
Bouw je eigen huis voor een spin. [SchoolTV-Beeldbank] www.schooltv.nl Dit heb je nodig voor een spinnenhotel: een plastic bak, zand, plastic folie, dunne stokjes, een natte spons, vliegen en maden en wat takjes.
Een wevende spin. [School-TV-Beeldbank] www.schooltv.nl Spinnen vangen vliegende insecten in een web van dunne, sterke draden. De draden zijn gemaakt van vloeibare zijde uit spintepels aan het achterlijf. Deze vloeibare zijde stolt als die tot draden is uitgetrokken.
Lekkere pap als ontbijt. [SchoolTV-Beeldbank[ www.schooltv.nl Een spin neemt trillingen van het web waar met de klauwtjes aan de poten. Een gevangen insect wordt verdoofd en ingesponnen. Door buisjes in de kaken komt speeksel in de prooi, die daardoor oplost tot een papje. Dit papje vormt het voedsel voor de spin.
Een waterspin bouwt een duikerklok. [SchoolTV-Beeldbank] www.schooltv.nl Een waterspin jaagt onder water op muggenlarven en andere kleine diertje. De spin spuit verteringssap in de prooi. Ze bouwt een duikerklok van zelf gesponnen zijde uit de spinklieren aan haar achterlijf. Ze vult de klok met lucht. Als ze duikt blijft er lucht tussen de haren van haar lichaam zitten. Daardoor glanst het achterlijf alsof het van zilver is.
Vogelspin. Harige griezel? [SchoolTV-Beeldbank] www.schooltv.nl Vogelspinnen zijn groot en harig. Maar ze zijn lang niet allemaal gevaarlijk! Bekijk ze maar eens van dichtbij!
Spinnendraad. Proefje in de klas. [SchoolTV-Beeldbank] www.schooltv.nl Vang een kruisspin. Verder heb je nodig: een emmer, stevig zand, een stokje, een ventilator en water. Help de spin met oversteken!
Kruisspinnen. [SchoolTV-Beeldbank] www.schooltv.nl Weet jij hoe een spin zijn prooi vangt? In deze clip zie je het.
Spinnen. [Taptoe-spreekbeurt] www.spreekbeurten.nu
Spinnendoolhof. [Puzzel] dl.dropbox.com
Spinnen. [Prachtig boek van Edu-boek] www.eduboek.nl
Knutselen. Spinnen in een web. www.onderwijs.net Knutselidee 1: Spinnen in een web.
Kleurplaat. Griezelspin. www.kleurplaten.info
Liedje - spinnen [Kinderen voor Kinderen] www.youtube.com Het Kinderen voor Kinderen koor zingt 'Spinnen'. Muziek: Joop Stokkermans/Ivo de Wijs Solist: Eliza van der Heide Wijma www.kinderenvoorkinderen.nl
Spinnenweetjes. dier-en-natuur.infonu.nl Wat is de grootste spin ter wereld? Is het waar dat we spinnen in onze slaap eten? Hoe oud wordt een spin? Kan de beet van een tarantula je doden? Hoe...
Hoe bouwt een spin haar web? www.natuurwetenschappen.nl Gast: Hoe bouwt een spin zijn web?wat ik dus wil weten is, hoe een spin het begin van zijnweb opzet, dus de eerste aanknopingspunten maakt,om zo uiteindelijk
Spinnenspel. www.leerspellen.nl Leerspellen.nl: Speel gratis online Spinnenspel ✓ Gratis meer dan 1250 games ✓ Voor school en thuis ✓
Boek [voorgelezen] Slompie de spin met 5 poten. dl.dropbox.com
Zo maakt een spin een web www.youtube.com Hoe maakt een spin een web? | Het Klokhuis - YouTube

This site uses cookies to deliver our services. By using our site, you acknowledge that you have read and understand our Terms of Service and Cookie Policy. Your use of ThingLink's Products and Services, is subject to these policies and terms.